Sådan skaber du en god netdating-oplevelse

Internetdating er mere populært end nogensinde før, og der har aldrig været bedre vilkår for at møde en partner på nettet end nu. Dog kan markedet forståeligt nok være svært at navigere i, men bare rolig – Her får du en masse gode råd til, hvordan du får en god oplevelse og ligeledes skaber en god oplevelse, når du dater på internettet.

Gode råd

Er du lidt betænkelig ved at kaste dig ud i at finde en partner på internettet? Her får du kvit og frit nogle netdating tips, som kan være med til at klæde dig bedre på.

Brug altid vellignende billeder af dig selv. Der er ikke noget værre, for dig eller din date, end at skulle bryde den akavede stemning, hvis du ligner en helt anden i virkeligheden end på dine billeder. Sørg for at bruge nylige billeder. Hvis du har mod på det, er det også en god idé at bruge helkropsbilleder.

Sørg desuden for, at du ikke mødes med din date i vedkommendes private hjem, når I skal ses for første gang.

Prøv udenlandsk dating

Måske har du allerede prøvet internetdating uden at finde den store kærlighed? Et godt råd hertil kan være at kigge på et helt nyt marked.

Du kan for eksempel prøve at date polske kvinder. Det polske folkefærd er på mange måder lig det danske. Kvinderne ligner typisk de kvinder, du kender fra de danske datingsider. Dog er kulturen i Polen en del anderledes. Blandt andet kønsrollerne er tydeligere defineret blandt mænd og kvinder. Polen er desuden en del af EU, hvorfor det ikke er noget problem at flytte udenlands eller eventuelt invitere en polsk kvinde til Danmark.

Det kan være sundt at udvide sin horisont, og du kan lære mange gode ting ved at date kvinder fra andre lande. Det eneste minus herved kan være, at ikke alle lande taler ligeså godt engelsk som vi gør i Danmark. Vær derfor beredt på, at det kan være en udfordring at kommunikere.

Gør noget ekstra ud af jeres møde

I en tidsalder hvor netdating er stigende populært, og hvor alle jagtmarker ligger åbne, er det god stil at gøre noget ekstra ud af jeres date.

Du behøver ikke komme anstigende med et kæmpe arsenal af gaver. En lille sød, bogstaveligt talt, gestus er rigeligt. Vidste du for eksempel, at danskerne er de mennesker i verden, der konsumerer anden mest slik? Hver dansker spiser i gennemsnit otte kilo slik om året! Køb en flot æske chokolade eller bland noget slik, som I sammen kan dele, når I skal ses.

Hvis ikke slik eller andre søde sager passer ind på jeres date, kan du med fordel spørge ind til, hvad han eller hun ellers bryder sig om. Tag noget med, du ved at din date bliver glad for. Så viser det også, at du er opmærksom når I skriver sammen.

Således er du sikker på, at du gør et godt og mindeværdigt indtryk.

 

Tags: